Το Ραδιόφωνο στην Ευρωπαϊκή Εκπαίδευση

Σε συνέχεια της επιμορφωτικής συνάντησης με θέμα «Χρήση εργαλείων ΠΣΔ για την καλύτερη οργάνωση του μαθήματος και την προαγωγή των projects» και λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπήρξε, σας προσκαλούμε στην ενημερωτική συνάντηση με θέμα:

«Το Ραδιόφωνο στην Εκπαίδευση: European School Radio, Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο».

Η επιμορφωτική αυτή συνάντηση διοργανώνεται από την Υπεύθυνη ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Δυτ. Θεσσαλονίκης κα. Κερκίρη Σ. και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δυτ. Θεσσαλονίκης.

Κεντρικός ομιλητής της ενημέρωσης είναι ο κος Νίκος Γιαγκούλης, Καθηγητής Πληροφορικής, MSc και MBA, πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρείας «European School Radio» και συντονιστής του «European School Radio, Το πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο».

Στην επιμόρφωση αυτή θα γίνει σύντομη παρουσίαση του ραδιοφώνου σαν εργαλείο του ΠΣΔ και επιμόρφωση σχετικά με τη χρήση του. Επίσης, θα συζητηθούν τρόποι χρήσης του στη μαθησιακή διαδικασία και θα παρουσιαστούν καλές εφαρμοσμένες πρακτικές.

Η επιμόρφωση συνάντηση θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 15.00-18.00, στο χώρο της Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στον ιστότοπο του ΚΕΠΛΗΝΕΤ Δ. Θεσσαλονίκης, μέχρι και την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου.

Η φόρμα αίτησης είναι εδώ: ΑΙΤΗΣΗ