Πρόσκληση συμμετοχής σε σεμινάρια κατάρτισης περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με θέμα την αειφορική διαχείριση νερού στο πλαίσιο του έργου BESTU από την Ανατολική Α.Ε.

Το Γραφείο Περιβαλλοντικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, σας ενημερώνει σχετικά με τα σεμινάρια κατάρτισης περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με θέμα την αειφορική διαχείριση νερού στο πλαίσιο του έργου BESTU που διοργανώνει η Ανατολική Α.Ε.

Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν το Νοέμβριο, είναι 40 ωρών και είναι πιστοποιημένα.

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν παρακαλούνται να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να την αποστείλουν έως 2 Νοεμβρίου 2018 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: environment@anatoliki.gr με κοινοποίηση σε: rizopoulou@anatoliki.gr.

Στο επισυναπτόμενο έγγραφο «Κοινοποίηση πρόθεσης έναρξης προγραμμάτων κατάρτισης» υπάρχουν οι πληροφορίες για την πιστοποιημένη δομή του ΚΕΚ ΔΒΜ επιπέδου II και την αίτηση που θα συμπληρώσουν οι εκπαιδευτικοί για τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο. Στην δεύτερη σελίδα της αίτησης υπάρχουν τα προτεινόμενα τμήματα κατάρτισης, όπου καλούνται οι εκπαιδευτικοί να σημειώσουν το τμήμα που επιλέγουν.

ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ_BESTU

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ