Πρόσκληση στο θεματικό πάρκο: Θεοί του Ολύμπου

Το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης προσφέρει την ευκαιρία σε εκπαιδευτικούς που πρόκειται να υλοποιήσουν προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης να ανακαλύψουν πρώτοι το διαδραστικό μυθολογικό θεματικό πάρκο: «Θεοί του Ολύμπου», την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 στις 19.45, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ.), Εγνατίας 154.

Σε ένα θεματικό υπερθέαμα 2.100 τ.μ., η τεχνολογία συναντά τον μύθο και μέσα από επιβλητικά ομοιώματα, 3D προβολές, ξεναγήσεις και διαδραστικές δραστηριότητες αποδίδεται η ιστορία και η ζωή του κάθε θεού όπως αυτή έχει παρουσιαστεί μέσα από τα αρχαία κείμενα.

Περισσότερες πληροφορίες για το πάρκο και τις επισκέψεις των σχολείων στον σύνδεσμο:. https://godsofolympus.gr/#!/parkoblock.

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να κράτηση θέσης στην παρουσίαση της παραπάνω ημερομηνίας παρακαλούνται να επικοινωνήσουν έγκαιρα με την υπεύθυνη του Γραφείου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κ. Δέσποινα Μιχελάκη στο 2310 587545. Στη συνέχεια μπορούν κάνουν κρατήσεις για να το επισκεφτούν με τα σχολεία τους σε ειδικές τιμές. Πληροφορίες στο: https://godsofolympus.gr/#!/sxoleia.