Το Οδοιπορικό στην Κωνσταντινούπολη

Το Γραφείο Περιβαλλοντικής Αγωγής, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, σας καλεί στην εκδήλωση με θέμα: «Το Οδοιπορικό στην Κωνσταντινούπολη» μια σειρά περιβαλλοντικών ημερίδων και δράσεων που πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. κ. Βαρθολομαίου για 6 συνεχόμενα χρόνια, την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου στις 18.00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. (2ος όροφος, δίπλα στο γραφείο της κοσμητείας).

Στην εκδήλωση, που σκοπό έχει να αναδείξει το σύνολο της δραστηριότητας στο ευρύτερο εκπαιδευτικό περιβάλλον, θα προβληθεί βίντεο αναδρομής στις χρονιές που προηγήθηκαν, με αναφορά στις αντίστοιχες θεματικές ενότητες που υποστηρίχτηκαν επιστημονικά από Ακαδημαϊκούς, Σχολικούς Συμβούλους, Διευθυντές Εκπαίδευσης και Εκπαιδευτικούς.

Τέλος θα γίνει μια πρώτη προσέγγιση στη φετινή θεματολογία που ορίστηκε ως εξής:

«Τα εκπαιδευτήρια του Ελληνισμού –

Τα Ελληνικά Γράμματα στα Σχολεία της Οικουμένης».

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με την Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ., Τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας, Τομέας Αγίας Γραφής και Πατερικής Γραμματείας, και θα παραστεί ο κ. Ι. Δεμιρτζόγλου, Διευθυντής του Ζωγράφειου Σχολείου Κωνσταντινούπολης.