Πρόσκληση συμμετοχής στην ενημερωτική συνάντηση με θέμα: «Σεβασμός στο Δημόσιο χώρο».

Το Γραφείο Περιβαλλοντικής Αγωγής της Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί σε ενημερωτική συνάντηση με θέμα: «Σεβασμός στο Δημόσιο χώρο» που συνδιοργανώνει με το αντίστοιχο Γραφείο Περιβαλλοντικής Αγωγής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, το ΚΠΕ Ελευθερίου Κορδελιού & Βερτίσκου και το Δήμο Παύλου Μελά στο πλαίσιο της λειτουργίας του Τοπικού Θεματικού Περιβαλλοντικού Δικτύου “ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ”.

Σκοπός της συνάντησης η ενημέρωση, η κατάθεση προτάσεων και απόψεων, η ευαισθητοποίηση κι ανάληψη πρωτοβουλιών, για το ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ που αναμένεται να εξελιχθεί σε πολυχώρο δράσεων για την ΑΕΙΦΟΡΙΑ και τη ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020 θα γίνει ξενάγηση, ανάγνωση τοπίου, διαβούλευση, κατάθεση προτάσεων και προγραμματισμός δράσεων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για θέματα που αφορούν στο αστικό και φυσικό περιβάλλον, στον σεβασμό του δημόσιου χώρου και την αρμονική συνύπαρξη φορέων συλλογικοτήτων και εθελοντών.

Με την πεποίθηση, ότι ανάλογες δράσεις προάγουν και προβάλλουν την περιβαλλοντική συνείδηση σε μαθητές κι εκπαιδευτικούς, ελπίζουμε στη συμμετοχή σας.

Κατά την συνάντηση θα ληφθούν όλοι οι υγειονομικοί περιορισμοί λόγω της επιδημίας covid 19.

Σημείο συνάντησης: Περιβάλλον χώρος Ι. Ν. Αγ. Βαρβάρας

10.00 π.μ. – 11.00 π.μ. Ξενάγηση

Κτίριο Κ, πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά (απέναντι από το δημαρχείο)

11.00 π.μ. – 13.30 π.μ. Συζήτηση – Κατάθεση προτάσεων

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2310 587545, 2313 302808.