Πρόσκληση συμμετοχής σε εισαγωγικό επιμορφωτικό σεμινάριο

Το Γραφείο Περιβαλλοντικής Αγωγής, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το ΚΠΕ Ελευθερίου Κορδελιού Βερτίσκου καλεί τους εκπαιδευτικούς που πρόκειται να υλοποιήσουν προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για τη σχολική χρονιά 2016-17 σε Εισαγωγικό Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα:

«Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης»

στις 13 Οκτωβρίου 2016 από 18.00 ως 21.30, στο χώρο του ΚΠΕ Ελευθερίου Κορδελιού,

Α. Παπανδρέου 2, Κορδελιό.

Το πρόγραμμα του Σεμιναρίου έχει ως εξής:

18.00. Υποδοχή – Εγγραφές

18.15. Χαιρετισμός – Ενημέρωση σχετικά με τα προγράμματα και τη λειτουργία του ΚΠΕ Ελευθερίου Κορδελιού Βερτίσκου. Υπεύθυνη Λειτουργίας του ΚΠΕ κ. Αθανασίου Χρυσούλα

18.30. Εισαγωγικό σημείωμα: Προγράμματα και δράσεις του Γραφείου Π.Ε. κ. Δέσποινα Μιχελάκη Υπεύθυνη Γραφείου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης

18.45. Ο κύκλος της αποχέτευσης στη Θεσσαλονίκη. Ενημέρωση για τη διαχείριση αστικών απορριμμάτων – Πρωτοβουλία της ΕΥΑΘ για τα σχολεία. κ. κ. Κ. Χριστοδούλου – Ε. Καραμπουγιούκη, χημικοί.

19.00. Η εφαρμογή της μεθόδου project σ’ ένα περιβαλλοντικό θέμα – Βιωματικό εργαστήριο με θέμα το νερό από τον Σχολικό Σύμβουλο Γεωπόνων Ανδρέα Αθανασόπουλο.

21.00 Ερωτήσεις – Συζήτηση

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους τηλεφωνικά στο 2310587545.