Πρόσκληση συμμετοχής σε επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Δημιουργώ ένα αστικό περιβαλλοντικό μονοπάτι».

Το Γραφείο Περιβαλλοντικής Αγωγής της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης σας ενημερώνει σχετικά με το επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα, «Δημιουργώ ένα αστικό περιβαλλοντικό μονοπάτι» που διοργανώνει το ΚΠΕ Ελευθερίου Κορδελιού & Βερτίσκου σε συνεργασία με το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο και τις Δ/νσεις Εκπ/σης Θεσσαλονίκης το Σάββατο 22-10-2016 και ώρες 8.45 – 14.30 με τίτλο «Δημιουργώ ένα αστικό περιβαλλοντικό μονοπάτι».

Το σεμινάριο εντάσσεται στο πλαίσιο της ενασχόλησης του ΚΠΕ με την εκπαίδευση για την αστική αειφορία, την ποιότητα ζωής στην πόλη και την ενεργό πολιτειότητα. Μέσα από βιωματικές και θεωρητικές μεθοδολογικές προσεγγίσεις θα εστιάσει στον σχεδιασμό ενός αστικού περιβαλλοντικού μονοπατιού με στόχο την αξιοποίηση της γειτονιάς και της πόλης στο πλαίσιο της εκπαίδευσης για το περιβάλλον και την αειφορία.

Οι εκπαιδευτικοί που πρόκειται να ασχοληθούν με προγράμματα που αντλούν το θέμα τους από το αστικό περιβάλλον της πόλης και ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο επιμορφωτικό σεμινάριο παρακαλούνται να καταθέσουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://tinyurl.com/KpeNtepo3 μέχρι και την Τετάρτη 12/10/2016.