Πρόσκληση σε Εκδήλωση παρουσίασης των δράσεων του Τοπικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Ενημερώνομαι, ανακυκλώνω σκέφτομαι τον συνάνθρωπο

Tα Γραφεία Περιβαλλοντικής Αγωγής Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των Δ.Δ.Ε. και Δ.Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης διοργανώνουν σε συνεργασία με το 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου Εκδήλωση παρουσίασης των δράσεων του Τοπικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Ενημερώνομαι, ανακυκλώνω σκέφτομαι τον συνάνθρωπο» στις 30 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ο.Α.Ε.Δ. στο Ωραιόκαστρο (Θεσσαλονίκης 73).

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο λειτουργίας του Τοπικού Περιβαλλοντικού Δικτύου:

«Ενημερώνομαι, ανακυκλώνω σκέφτομαι τον συνάνθρωπο»

με στόχο την προβολή των αποτελεσμάτων από την συλλογή πλαστικών καπακιών και την απόδοση αναπηρικού αμαξιδίου σε μαθήτρια του 2ου Γ.Ε.Λ. Ωραιοκάστρου. Το συγκεκριμένο Τοπικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, που λειτουργεί για 3η συνεχή χρονιά φέτος με συντονιστικό Φορέα τις Δ.Δ.Ε. και Δ.Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης-Γραφεία Περιβαλλοντικής, ευαισθητοποιεί εκπαιδευτικούς και μαθητές, ώστε, ως περιβαλλοντικά εγγράμματοι και κοινωνικά αλληλέγγυοι, σημερινοί μαθητές – αυριανοί πολίτες, να υποστηρίζουν μια συντονισμένη προσπάθεια συνδρομής στον συνάνθρωπο.

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων, που συμμετέχουν στο Δίκτυο και όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα απονεμηθούν έπαινοι και τιμητικές διακρίσεις για την ενεργό δράση όσων συνέβαλαν στην αγορά του αναπηρικού αμαξιδίου.