Σεμινάριο: Λογισμικά ήχου και εικόνας – Από τη Θεωρία στην πράξη

Τα 1ο και 2ο ΚΕΣΥΠ Δυτικής Θεσσαλονίκης, ΚΕΣΥΠ Λευκού Πύργου, ΚΕΣΥΠ Κιλκίς και ΚΕΣΥΠ Πολυγύρου ως συντονιστές του Δικτύου: «Ο κόσμος του ήχου και της εικόνας. Δεξιότητες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης», σε συνεργασία με το KEΠΛΗΝΕΤ Δυτικής Θεσσαλονίκης (Κερκίρη Σ. και Τζελέπη Στ.) καθώς και το 3ο ΓΕΛ Αμπελοκήπων και 2ο ΓΕΛ Συκεών διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα:

«Λογισμικά ήχου και εικόνας – Από τη Θεωρία στην πράξη».

Το κάθε σεμινάριο θα είναι βιωματικό, με μικρό αριθμό συμμετεχόντων  και οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν, σε δύο ξεχωριστά τρίωρα, σε λογισμικά επεξεργασίας βίντεο-εικόνας και ήχου, ενδεικτικά: moovie-maker, audacity, photoshop…

Η επιμόρφωση της 1ης ομάδας θα πραγματοποιηθεί 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 3ου ΓΕΛ Αμπελοκήπων, με επιμορφωτή τον κ. Θεοδωρίδη Γρηγόριο ΠΕ Πληροφορικής.

Η επιμόρφωση της 2ης ομάδας θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 16 και Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017  ώρα 12:00 – 15:00μμ στο εργαστήριο πληροφορικής του 2ου ΓΕΛ Συκεών με επιμορφωτή τον κ. Τζελέπη Στ., ΠΕ 19, Τεχνικό Υπεύθυνο ΚΕΠΛΗΝΕΤ Δ. Θεσσαλονίκης.

Η επιμόρφωση της 3ης ομάδας θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 23 και Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017  ώρα 12:00 – 15:00μμ στο εργαστήριο πληροφορικής του 2ου ΓΕΛ Συκεών με επιμορφωτή τον κ. Τζελέπη Στ., ΠΕ 19, Τεχνικό Υπεύθυνο ΚΕΠΛΗΝΕΤ Δ. Θεσσαλονίκης.